Voor werkgevers

Als uw medewerker financiële problemen heeft, raakt u daar als bedrijf ook onbewust bij betrokken

De aanwijzingen dat een werknemer financiële problemen heeft zijn divers. Een verzoek om een voorschot op het loon, mogen overwerken, geld lenen bij collega’s en niet (meer) meedoen aan gezamenlijke potjes. Of bepaalde levens- gebeurtenissen zoals geboorte van een kind, een echtscheiding, overlijden of langdurige ziekte van een partner kunnen (grote) financiële zorgen tot gevolg hebben. Wat het signaal ook is, het is vaak heel lastig om alleen en zonder professionele hulp uit deze neerwaartse spiraal te komen.

Voor een structurele oplossing moet een werknemer zowel zijn schulden als ook de oorzaken van de schulden aanpakken. Per persoon is de situatie anders waardoor het een individuele aanpak vereist.

 

Maak kennis met onze aanpak

Stichting Schuldhulp Support neemt de begeleiding en ondersteuning hiervoor uit handen.  Na een intake met de medewerker stellen wij de situatie vast en maken wij een plan van aanpak. Na uw akkoord tekenen we een samenwerkingsovereenkomst en gaan we aan de slag. Wij komen graag naar u toe om te vertellen wat Stichting Schuldhulp Support voor uw bedrijf én uw werknemer(s) kan betekenen.

Elk uitvoeringsplan is anders, omdat de problemen waar uw medewerker mee te maken heeft, persoonlijk zijn. Wij begrijpen het dat u toch wilt weten waar u aan toe bent als u met Stichting Schuldhulp Support gaat samenwerken.

Hieronder een indicatie:

 

Korte intake op afstand:  gratis
Intake op locatie, inclusief uitvoeringsplan: € 285,00
Eerste 3 maanden (4 uur x € 50,00):  € 200,00 per maand
Na 3 maanden (2 uur x € 50,00):  € 100,00 per maand
Totaal jaartraject: € 1.785,00

Kosten zijn exclusief BTW

Lees meer over onze aanpak >>

Samen_gesprek_blue

Contact
Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via info@schuldhulpsupport.nl of bel naar 078 – 630 06 40.